Rörelsestudio i Trosa

Första klassen är gratis för dig som är ny kund hos oss!

Angående covid-19

Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information om viruset. Verksamheten pågår som vanligt under förutsättning att vi som håller klasserna inte uppvisar några symtom. 

Om du som är kund hos oss uppvisar symtom så som hosta, feber eller andningssvårigheter vill vi att du avstår från yogan. Likaså om du varit på utlandsresa, då bör du avvakta 2 veckor. 

I studion finns ytdesifektion som du spritar av din lånematta med, alternativt tar med din egen matta. Sprita också av dina händer med handsprit innan du plockar fram yogamaterial.   Viktigt att vi hjälps åt med detta. 

I övrigt önskar vi dig varmt välkommen till fortsatt yoga. Viktigt för vårt immunförsvar med tid för återhämtning och att hitta lugn när det känns stressigt omkring oss!

Om oss

Studio Harmoni drivs sedan januari 2020 av Amanda Björkeng Betzholtz. Amanda är leg. fysioterapeut och massör och vars stora intresse ligger i att inspirera och motivera människor till ett liv i rörelse. 

Amanda är också utbildad hästmassör och equifysioterapeut och arbetar även med häst och ryttare i rörelse och behandling. Utöver Amanda finns även yogainstruktörerna Linda och Lisa som håller varsin yogaklass varje vecka i studion.  

Rörelse

Våra kroppar har ett enormt rörelsebehov och med den livsstil många av oss lever idag har vi svårt att tillgodose dessa behov. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda rörelseklasser som kan verka som ett tillskott på de rörelser vi ofta saknar.

Avslappning & Närvaro

Vårt vardagliga liv ställer höga krav på att vi ska prestera och orka med. Det kan vara svårt att hitta lugn och återhämtning mitt i allt detta. Under våra klasser ligger alltid stort fokus på närvaro och avslappning.

Beteendeperspektivet

Info kommer.
Få vårt nyhetsbrev

Aktuellt

Påskens schema: 

Måndag 6/4 17.00
Onsdag 8/4 18.00
Långfredag 10/4 10.00

Rörelseberikning i Påsk!


Två saker vi vanligtvis sakar i vår vardag är RÖRELSE och AVSLAPPNING. Kanske är denna brist ännu större just denna vår när det pågår så mycket oroligt omkring oss.

Du är nu varmt välkommen att berika kropp och knopp med rörelse och avslappning under påsklovet och inleda påskhelgen med välbehövlig återhämtning och medveten rörelse. 

Ta med dig dina vänner eller familj för att inleda påsken med mjuk rörelse i närvaro. Vi kombinerar rörelse från yoga och kroppskännedom och utforskar kroppen på ett tillåtande och lekfullt sätt. 

Välkommen att anmäla dig via PM på facebook, mail eller SMS senast 12 timmar innan passet.

Folkhälsomyndighetens riktlinjer för covid-19:
Är du i riskgrupp eller över 70 år rekommenderas du avvakta med att delta i studion. I övrigt gäller att så länge du är frisk är du välkommen!

 

Driver du företag inom träning och hälsa?

Nu söker vi fler företagare som vill vara med och erbjuda sina tjänster inom hälsa och träning. 
Drömmer du om tillgång till en plats där du kan hålla klasser i yoga, mindfulness, pilates, dans, avspänning, funktionell träning eller något annat kul? Kanske hålla i samtal, ge behandlingar eller erbjuda enskilda träningspass? 
Då är du varmt välkommen att kontakta Amanda för mer information. Berätta kort om dig själv och vad du erbjuder!


Kontaktuppgifter: 
info.studioharmoni@gmail.com
070 781 22 08

 

Kommande aktiviteter

Här hittar du kort info om våra kommande aktiviteter. 
För info om aktiviteterna klicka på "På gång"

Mars


12/3 Gravidyoga

14/3 Work shop  
        Bli rörelsesmart!

19/3 Mamma Baby Yoga

April


18/4 Lamm-Yoga

6/4 Påsklovspass

8/4 Påsklovspass

10/4 Morgonyoga

19/4 Yoga med Gongbad

26/4 Work shop
         Bli rörelsesmart!

Maj 


17/5 Yoga med Gongbad

Juni


Juli


Augusti


Kontakt

Adress

Industrigatan 9 A

619 33 Trosa

Gallerian, 1 trp, Trosa Hälsocentrum

E-post

 powerofmotion@hotmail.com

Telefon

RUBRIK 1