Höstterminen startar 10 augusti

Under sommaren är du välkommen på utomhusyoga på Tre små rum. Onsdagar & söndagar har vi drop in yoga på Tres små rum 8.00. Vi yogar en timme tillsammans och klassen passar alla nivåer. 180 kr betalas på plats via swish eller kontant. För dig som är gäst på Tre små rum är yogan gratis!
Varmt välkommen!


Mer info om höstens klasser, instruktörer samt tillvägagångssätt för bokning av respektive klass kommer under juli månad. 

Priser

Observera att priset på vissa klasser kommer att justeras/uppdateras inför höstterminen. De klasser som är de samma som tidigare terminer kommer dock kvarstå utan ändring. 

Terminskort (gäller 15 ggr under terminen)   2200 kr 
Klippkort 10 ggr (giltigt ett år från start)          1800 kr
Enstaka klass                                                                 200 kr
Multivitamin kurs 5 torsdagar     Erbjudande   900 kr 


Du kan hoppa in i en klass när som helst under terminen. Vi justerar priset efter hur många gånger som är kvar.

Vi har samarbete med Sunt Liv vilket innebär att du som är anställd inom Trosa kommun har möjlighet att köpa terminskort för reducerat pris. Du kan välja mellan 15 ggr (1100 kr) eller 10 ggr (800 kr) under en termin.

Om du missar din klass är du välkommen att ta igen på annan klass under terminen. 

Du som är 17 år eller yngre har alltid 10% rabatt hos oss.

Våra klasser

Här nedan kan du läsa om de klasser vi erbjuder i Studion.

Multivitamin

Vår kropp har ett enormt rörelsebehov och är skapt för att röra sig på en stor mängd olika sätt. Det liv många av oss lever idag fyller inte det rörelsebehov vi har. Detta pass är utformat för att ge din kropp chansen att fylla på med de rörelser den saknar i vardagen. Under passet utforskar vi olika rörelser utifrån våra egna förutsättningar. 

Vi jobbar med eller utan olika redskap. Lär känna din kropp och dess signaler. Multivitamin passar dig som har ett stillasittande eller enformigt jobb, har smärtor eller begränsningar av olika slag eller bara vill utforska rörelse på ett lekfullt sätt. Syftet med passet är att hitta glädje i att röra oss i vår fantastiska kropp!
Ledare: Amanda Björkeng

Mjukyoga

Studio Harmonis egna, lugna yogaform som hjälper dig att komma ner i varv och bli mjukare i kroppen. Övningarna stärker dig både fysiskt och mentalt, du blir mer lyhörd för din kropps signaler. Du behöver absolut inte vara vig! Du deltar helt efter dina egna förutsättningar. Om du är stel och har värk kan mjukyoga hjälpa dig att släppa spänningar i kroppen. Den här yogaformen är perfekt om du är nybörjare eller tycker att yoga ser svårt och krångligt ut.
Ledare: Amanda Björkeng

Vinyasayoga & Hatha flow

Vinyasayoga bygger på den klassiska Hathayogan och består av en kombination av rörelser, ställningar och andning. Det är en kraftfull och dynamisk form av yoga som bygger styrka, smidighet och medveten närvaro. Vinyasayoga passar dig som tränat yoga förut och/eller vill träna mer dynamiskt.
Ledare: Lisa Wieslander och Linda Taivaloja Bingman

Yinyoga

Yinyoga fokuserar på bindväv, ligament och inre organ. De mycket enkla yogaställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt mindfulness. 

Vi slappnar av och låter kroppen vara stilla och därigenom får kroppen möjlighet att komma djupt in i avspänning. Yinyoga är mycket bra för stresshantering och smärta i kroppen. Det är även ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogaformer.
Ledare: Amanda Björkeng

Pilates FLOW

Pilatesklassen går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, balans och uthållighet. Balans mellan styrka och rörlighet, men även balans mellan det kroppsliga och det själsliga.
Målet är helt enkelt att du ska bli ditt bästa jag...
Inside and out! Klassen passar alla , då övningarna kan anpassas efter din egen förmåga.
Ledare: Carina Permola

Senioryoga

Detta pass riktar sig till dig som är i den senare delen av livet och kanske har svårt att ta dig upp och ner från golv men ändå önskar ett yogainspirerat rörelsepass. Här får du utveckla dina fysiska förmågor så som balans, styrka, rörlighet och kroppsmedvetenhet. Du rör dig utifrån dina förutsättningar och behov och har möjlighet att få hjälp och guidning under tiden.

Ryttarträning

Ett pass för dig som vill utvecklas och bli bättre i din roll som ryttare och på köpet få en mer hållbar kropp. Vi lägger stort fokus på våra hästars välmående och hållbarhet men glömmer ofta vår egen roll i detta. 

Detta pass har tagits fram för att komplettera den rörelse du som ryttare får i din ridning och genom stallarbete. Vi jobbar med liksidighet, rörlighet och stabilitet som hjälper dig till att bli en lättare last för din häst att bära. Passet hålls av Amanda Björkeng som är utbildad fysioterapeut för människa samt friskvårdsterapeut för häst.