Rörelse för kropp och knopp!

Utforska rörelse utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål

Studio Harmoni

Välkommen till en vacker och harmonisk studio belägen på övervåningen i Gallerian i Trosa. 

Hos oss hittar du flera instruktörer som erbjuder dig klasser i rörelse och andra hälsofrämjande aktiviteter för kropp och sinne. 

Välkommen till oss!

Få information från oss

Aktuellt

Nedan följer lite kortfattat vad som är aktuellt för tillfället i studion. Under våren och sommaren kommer antalet platser till klasserna vara mer begränsat än vanligt pga covid-19. Det kommer därmed finnas gott om utrymme mellan varje deltagare.

 

Sommaryoga

Onsdagar och söndagar med start 24/6 är du välkommen på drop in kl 8.00 för en timmes yoga på Tre små rum. Vi yogar tillsammans en timme och därefter får du gärna fortsätta morgonen med en härlig frukost om du önskar (föranmäls till tre små rum dagen innan).

Yogan passar alla nivåer och du är välkommen oavsett om du är van vid yoga eller är nyfiken på att prova. Välkommen!

Höstterminen 2020

Vi är i full gång med att planera kommande termin i studion. Planen är att kunna erbjuda olika klasser och kurser kring tema rörelse, yoga och pilates. Så fort schemat är klart kommer det att finnas tillgängligt här på hemsidan samt på sociala medier.
Lördag den 8 augusti kommer vi att ha öppet hus där du får prova på några av våra klasser kostnadsfritt. Mer info om detta kommer. Terminen startar sedan måndag 10 augusti. Vi kommer även under hösten att begränsa antalet platser till klasserna något för att följa riktlinjerna för covid-19 och det kommer därmed finnas gott om utrymme mellan varje deltagare. Planen är också att kunna erbjuda dig som köper träningskort hos oss möjligheten att delta live hemifrån om du inte kan delta i studion. 


Angående covid-19

Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information om viruset. Verksamheten pågår som vanligt under förutsättning att vi som håller klasserna inte uppvisar några symtom. Om du som är kund hos oss uppvisar symtom så som hosta, feber eller andningssvårigheter vill vi att du avstår från klasserna. Likaså om du varit på utlandsresa, då bör du avvakta 2 veckor. I studion finns ytdesifektion som du spritar av din lånematta med, alternativt tar med din egen matta. Sprita också av dina händer med handsprit innan du plockar fram yogamaterial. Viktigt att vi hjälps åt med detta.
I övrigt önskar vi dig varmt välkommen till fortsatt träning. Viktigt för vårt immunförsvar med tid för återhämtning och att hitta lugn när det känns stressigt omkring oss!


Om oss

Studio Harmoni drivs sedan januari 2020 av Amanda Björkeng på Rörelsesmart (tidigare Power of Motion). Amanda är leg. fysioterapeut och massör och vars stora intresse ligger i att inspirera och motivera människor till ett liv i rörelse. Amanda håller i kurser, klasser och work shops där temat kort och gott handlar om hur vi tillgodoser vårt rörelsebehov på bästa sätt. Amanda håller även i yogaklasser. 

I studion finns också Linda och Lisa som håller yogaklasser och Carina som är pilatesinstruktör. 

Klicka dig in på Rörelsesmart om du vill läsa mer om Amanda och hennes arbete.

 

Schema

Här intill kan du se  ett preliminärt schema för höstterminens klasser. Beskrivningar av några av klasserna, priser samt övriga aktiviteter som är på gång i studion hittar du nedan.

Mer info om alla klasser samt instruktörer kommer under juli månad!    

Terminen startar 10/8 och vi kommer att ha öppet hus med möjlighet för dig att prova på våra klasser kostnadsfritt 8/8. Mer info kommer. 

 

Kontakt
info.studioharmoni@gmail.com
070 781 22 08

Fler tjänster

Nedan följer ett urval av tjänster från Amanda på Rörelsesmart. 

  • Personligt anpassat rörelsepass med guidning mot mer funktionell och hållbar rörelse.
  • Coachande/guidande samtal för ökad rörelse i vardagen.
  • Massagebehandling
  • Ryttaranalys + rörelseoptimering ryttare 
  • After work - Rörelse för företag 
  • Föreläsningar och Work shops kring rörelse och beteende
  • Tjänster i friskvård för häst

Kommande kurser och aktiviteter

Här hittar du kort info om våra kommande aktiviteter. 
För mer info om aktiviteterna samt anmälan, klicka på "Kurser & Aktiviteter"

April


6/4 Påsklovspass

8/4 Påsklovspass

10/4 Morgonyoga

18/4 LammYoga

19/4 Yoga med Gongbad

26/4 Work shop
         Bli rörelsesmart!

30/4 Pilates FLOW 
         (kursstart)

Maj 


1/5 Invig våren med Pilates FLOW

10/5 LammYoga
         FULLBOKAD

13/5 Multivitamin   
        (kursstart)     
        FULLBOKAD

18/5 Extra yogaklass

25/5 Extra yogaklass

Juni


1/6 Extra yogaklass

6/6 LammYoga

27/6 LammYoga

Onsdagar & söndagar Sommaryoga (start 24/6) 8.00-9.00
DROP IN Tre små rum

Juli


25/7 Lammyoga

Onsdagar & söndagar sommaryoga 8.00-9.00 DROP IN Tre små rum

Augusti


8/8 Öppet hus

10/8 Terminsstart 

30/8 Lammyoga

Onsdagar & söndagar sommaryoga 8.00-9.00 DROP IN Tre små rum

September


Få information från oss

Pilates... 
Zumba...

Se hit!

Inför höstterminen 2020 är planen att fylla på studion med fler företagare som kommer att erbjuda sina tjänster inom träning och hälsa. På gång är Carina Permola som är pilatesinstruktör och friskvårdskonsulent samt Helén Ekström som är zumbainstruktör.  

Anmäla ditt intresse för pilates eller zumba redan nu! Hör av dig till Amanda på 070 781 22 08 eller info.studioharmoni@gmail.com

Arbetar du med friskvård och vill erbjuda dina tjänster med gruppverksamhet eller individuella behandlingar eller träningar i studion? Kontakta Amanda så snart som möjligt och beskriv kort dig själv och din verksamhet så bokar vi in ett möte.

Föreläsningar, dans, yoga, massage, work shops...

Vill du hyra studion?

Vår vackra studio hyrs även ut. Du har möjlighet att hyra studion och/eller tillhörande behandlingsrum vid enstaka tillfällen eller regelbundet med fasta dagar och tider. Klicka nedan för att läsa mer eller göra en bokningsförfrågan. 

Kontakt

Adress

Industrigatan 9 A

619 33 Trosa

Gallerian, 1 trp, Trosa Hälsocentrum

E-post
Telefon