En plats för
Rörelse & Återhämtning
för kropp och knopp!

Utforska rörelse utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål

Studio Harmoni

Välkommen till en vacker och harmonisk studio belägen på övervåningen i Gallerian i Trosa. 

Hos oss hittar du flera instruktörer som erbjuder dig klasser i rörelse och andra hälsofrämjande aktiviteter för kropp och sinne. 

Välkommen till oss!

Få information från oss

Aktuellt

Nedan följer lite kortfattat vad som är aktuellt för tillfället i studion. Under vårterminen 2021 kommer antalet platser till klasserna vara ytterligare begränsat pga de nya restriktionerna för covid-19. Maxantalet deltagare som får vistas i studion för varje klass är 6 personer. Det kommer därmed finnas gott om utrymme mellan varje deltagare. Några av våra klasser är fulla för terminen, men du vet väl om att du också kan delta online! Vårterminen startar 18/1!

Gratis prova på vecka 2

Inför terminsstart 18/1 bjuder vi in till att prova våra klasser gratis. Du hittar klasserna, info och anmälan på Bokadirekt.se. Du kan delta på plats i studion (begränsat antal platser) och online! Varmt välkommen!

Du bokar din plats via BokaDirekt på knappen nedan. Bläddra ner till aktuellt datum så hittar du! Varmt välkommen önskar Amanda. 

 

Joe Nimble - pop up butik!

Under helgen 16-17 januari kommer Håkan från Joe Nimble och öppnar upp sin pup-up butik i studion! Ta chansen att prova och köpa ett par funktionella skor som ger dina fötter rörelsefrihet!

Vi begränsar antalet besökare till 6 åt gången för att följa de nya restriktionerna så att du kan ha gott om utrymme till andra människor. Mer info hittar du på facebook. Varmt välkommen!

 

Angående covid-19

Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information om viruset. Verksamheten pågår i reducerad form under förutsättning att vi som håller klasserna inte uppvisar några symtom. Om du som är kund hos oss uppvisar symtom så som hosta, feber eller andningssvårigheter vill vi att du avstår från klasserna. Likaså om du varit på utlandsresa, då bör du avvakta 2 veckor. I studion finns ytdesifektion som du spritar av din lånematta med, alternativt tar med din egen matta. Sprita också av dina händer med handsprit innan du plockar fram yogamaterial. Viktigt att vi hjälps åt med detta.
I övrigt önskar vi dig varmt välkommen till fortsatt träning. Viktigt för vårt immunförsvar med tid för återhämtning och att hitta lugn när det känns stressigt omkring oss!


Om oss

Studio Harmoni drivs sedan januari 2020 av Amanda Björkeng på Rörelsesmart. Amanda är leg. fysioterapeut och massör och vars stora intresse ligger i att inspirera och motivera människor till ett liv i rörelse. Amanda håller i kurser, klasser och work shops där temat kort och gott handlar om hur vi tillgodoser vårt rörelsebehov på bästa sätt. Amanda håller även i yogaklasser. 

I studion finns också Linda som håller yogaklasser och Carina som är pilatesinstruktör. 

Klicka dig in på Rörelsesmart om du vill läsa mer om Amanda och hennes arbete.

 

Schema

Här intill ser du schemat för vårens klasser. Beskrivningar av klasserna, priser samt övriga aktiviteter som är på gång i studion hittar du nedan.   

 

Kontakt
info.studioharmoni@gmail.com
070 781 22 08

Fler tjänster

Nedan följer ett urval av tjänster från Amanda på Rörelsesmart. 

  • Personligt anpassat rörelsepass med guidning mot mer funktionell och hållbar rörelse.
  • Coachande/guidande samtal för ökad rörelse i vardagen.
  • Massagebehandling
  • Ryttaranalys + rörelseoptimering ryttare 
  • After work - Rörelse för företag 
  • Föreläsningar och Work shops kring rörelse och beteende
  • Tjänster i friskvård för häst

Kommande kurser och aktiviteter

Här hittar du kort info om våra kommande aktiviteter. 
För mer info om aktiviteterna samt anmälan, klicka på "Kurser & Aktiviteter"

Januari


11/1-17/1 Prova på vecka GRATIS

18/1 Terminsstart

Februari


13/2 Work shop:
         Rörelsesmart Yinyoga

19/2 AW: Rörelsesmart Väggyoga


Få information från oss

Föreläsningar, dans, yoga, massage, work shops...

Vill du hyra studion?

Vår vackra studio hyrs även ut. Du har möjlighet att hyra studion och/eller tillhörande behandlingsrum vid enstaka tillfällen eller regelbundet med fasta dagar och tider. Klicka nedan för att läsa mer eller göra en bokningsförfrågan. Under vårterminen 2021 finns nu möjlighet att hyra in dig i studion på måndagskvällar med dina klasser!

Kontakt

Adress

Industrigatan 9 A

619 33 Trosa

Gallerian, 1 trp, Trosa Hälsocentrum

E-post
Telefon