Schemaöversikt

Höstterminen 2021 

Terminen pågår under 15 veckor med uppehåll för lov och startar 23/8. Du kan hoppa in i önskad klass när som helst under terminen (under förutsättning att det finns plats) och vi anpassar priset efter när du börjar. 

Om du använder klippkort eller betalar för enstaka klass är välkommen att boka din plats via bokadirekt. Klicka på knappen nedan för att komma dit!

Önskar du anmäla dig till en fast plats på en klass på terminen? Maila anmälan till info.studioharmoni@gmail.com

Nedan kan du läsa om respektive klass/kurs samt oss som håller i klasserna. För att anmäla dig till en kurs/klass kontaktar du ansvarig instruktör.

Angående covid-19

Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och information om viruset. Vårterminen startar som planerat, men vi begränsar fortsatt antalet platser och du erbjuds också delta online via zoom!

Du är välkommen till studion under förutsättning att du inte har några symtom och det samma gäller givetvis oss som håller i klasserna. Om du som är kund hos oss uppvisar symtom så som hosta, feber eller andningssvårigheter vill vi att du avstår från klasserna eller deltar hemifrån via zoom istället. Likaså om du varit på utlandsresa, då bör du avvakta 2 veckor. 

I studion finns ytdesifektion som du spritar av din lånematta med, alternativt tar med din egen matta. Sprita också av dina händer med handsprit innan du plockar fram yogamaterial. Viktigt att vi hjälps åt med detta.

I övrigt önskar vi dig varmt välkommen till fortsatt träning i höst. Viktigt för vårt immunförsvar med tid för återhämtning och att hitta lugn när det känns stressigt omkring oss!

Våra kurser och aktiviteter

Under våren hittar du många spännande kurser och aktiviteter i studion! Alla med syfte att påverka din fysiska, mentala och själsliga hälsa till det bättre! Klicka nedan för att se vad som är på gång eller på "boka tid" för att anmäla dig den kurs, klass eller aktivitet du är nyfiken på. 

Varmt välkommen önskar Amanda!

Anmälan till terminen

Här kan du anmäla dig till en plats på terminen eller beställa klippkort. Önskar du en plats till höstterminen, uppge då vilken klass du önskar gå på. Terminsavgift för 2021: 2200 kr. Önskar du klippkort 10 ggr (giltigt 1 år), uppge detta i mailet. Kostnad för klippkort: 1800 kr. Du kan anmäla dig när som helst under terminen och priset anpassas efter när du börjar! Terminen startar v.34. 

Vårens schema och information

Har du klippkort i studion eller online och vill boka en plats på en klass eller önskar du delta på enstaka tillfälle? Klicka nedan.

Önskar du anmäla dig till en fast plats på terminen för att ha en plats på en specifik klass säkrad? Klicka nedan.

 

Priser

Terminskort 
2 200 kr 
Gäller 15 gånger (1 klass/vecka) under terminen. Du har en fast plats på en klass och avbokar via mail om du inte kan komma på något tillfälle. Avbokat tillfälle kan tas igen på en annan klass under terminen. Du kan även delta online.


Online terminskort
1 200 kr
Gäller 15 ggr under VT21. Du kan välja om du vill ha en fast plats på en klass varje vecka eller om du vill boka in dig veka för vecka på den online-klass som du vill gå på. 


Klippkort 10 ggr
1 800 kr
Giltigt ett år från inköpsdatum. Du bokar plats för respektive tillfälle på Bokadirekt.se. Kan användas både på plats i studion och online.


Online klippkort 10 ggr
890 kr
Giltigt HT21. Kan enbart användas för deltagande online! Du bokar din plats på bokadirekt.se och anmäler dig till en klass som är markerad med ONLINE i rubriken. 


Enstaka klass i studion
200 kr
Gäller för deltagande på enstaka klass i studion. Anmälan sker via bokadirekt.se inför varje tillfälle och betalas via klarna eller swish på plats. 


Enstaka klass online
100 kr
Gäller deltagande på enstaka klass online. Anmälan sker via bokadirekt.se till klasser markerade med ONLINE i rubriken. Betalning sker via klarna i samband med anmälan. 


Flexibel tid, tillgång online under 1 vecka!


Rörelsesmart Multivitamin
Gör när det passar dig! ONLINE

Fyll på dig själv med rörelse! 

Rörelsesmart Multivitamin är ett hopplock av rörelser av olika slag, med eller utan olika redskap där syftet är att fylla på med rörelser vi ofta saknar i vår vardag och som vi har stor nytta av att fylla på kroppen med. Ett tillskott i rörelseformat helt enkelt!

Under 15 veckor fokuserar vi på att berika olika kroppsdelar med rörelse. Vi jobbar oss igenom kroppen utifrån olika teman för att öka variationen av rörelse och aktivera kroppens utforskande system. 

Välkommen att starta din resa mot ökad rörelsefrihet och rörelseglädje! Bli rörelsesmart! 

6 Teman som lägger grunden för resterande klasser: 
1. Fotfokus
2. Knäklok
3. Höfthelare
4. Ryggrelease
5. Skulderskoj
6. Nacknyttigt 

Anmälan till kursens 15 tillfällen görs till info.studioharmoni@gmail.com. Du får tillgång till en ny klass varje vecka och gör den när det passar dig!

 

Måndag


Rörelsesmart Yogamix
07.00 - 08.00 
På plats och online!

Morgonklass som väcker kroppen och fyller på kropp och knopp med energi!  

Klassen är en yogainspirerad klass med en salig blandning av rörelser från olika inriktningar och rörelseterapier. Utforska, utmana och utveckla din balans, styrka, stabilitet, rörlighet, koordination och kroppskännedom på ett nyfiket och tillåtande sätt!  

Guidas av: Amanda Björkeng, fysioterapeut

 
 

Tisdag


Rörelsesmart Mjukyoga 
17.15 - 18.45 
På plats och online!

Lugn och mjuk yogaform som hjälper dig att komma ner i varv och bli mjukare i kroppen. 

Övningarna stärker dig både fysiskt och mentalt, du blir mer lyhörd för din kropps signaler. Du behöver absolut inte vara vig! Du deltar helt efter dina egna förutsättningar. Om du är stel och har värk kan mjukyoga hjälpa dig att släppa spänningar i kroppen. 

Den här yogaformen är perfekt om du är nybörjare eller tycker att yoga ser svårt och krångligt ut.

Guidas av: Amanda Björkeng (fysioterapeut)

Vinyasa Yoga
19.00 - 20.30
På plats och online!

I Vinyasayoga stärker vi vår fysiska och mentala kropp genom rörelser och positioner i kombination med andningsövningar och avslappning/meditation. Vi bygger styrka, smidighet och medveten närvaro.

Passar dig som yogat tidigare eller önskar lite mer utmaning.

Guidas av: Linda Bingman (yogalärare)

 

Onsdag


Rörelsesmart Väggyoga
17.30 - 18.30 
På plats och online!

Under denna klass utforskar vi hur vi med hjälp av väggen som redskap kan hitta ytterligare dimensioner av kroppen i rörelse. I klassen blandas rörelser från yoga och andra inriktningar och vi växlar mellan mjuka, lugna övningar för kroppskännedom och avspänning och övningar där vi utmanar styrka, stabilitet och rörlighet.  

Välkommen att upptäcka hur rörelse mot vägg kan vara till nytta för din kropp!

Guidas av: Amanda Björkeng, fysioterapeut

Rörelsesmart Yinyoga
19.00-20.15
På plats och online!

En yinyogaform med viss variation... I denna rörelsesmarta yinyoga vilar vi i olika positioner en stund med medveten närvaro. Till skillnad från traditionell yinyoga ligger vi inte helt stilla utan använder oss av olika lirkande, gungande och spiralande rörelser för att på ett effektivare sätt komma åt bindväven i vår kropp samt lugna och trygga vårt nervsystem som är det system som slår på smärta och stelhet för att skydda oss.

Passar verkligen alla kroppar oavsett om du är överrörlig, stabil/stel eller tidigare inte fastnat för yinyogan, men är nyfiken på att prova en yogaform där vi blandar stillhet med "mikro-rörelse".

Guidas av: Amanda Björkeng (fysioterapeut)

Fredag


After work
17.00 - 18.00
På plats och online!

Då och då bjuder vi in till After work några fredagar under terminen. Välkommen att avsluta arbetsveckan hos oss i studion! Denna timme varierar mellan rörelseklasser så som pilates och yoga till meditation och även work shops och föreläsningar av olika slag.

 
 

Lördag


Under några lördagar bjuder vi in till work shops, föreläsningar och mini-retreats av olika slag. Håll utkik!

 

Söndag


Rörelsesmart Mjukyoga
18.00 - 19.00
På plats och online!

Lugn och mjuk yogaform som hjälper dig att komma ner i varv och bli mjukare i kroppen.

Övningarna stärker dig både fysiskt och mentalt, du blir mer lyhörd för din kropps signaler. Du behöver absolut inte vara vig! Du deltar helt efter dina egna förutsättningar. Om du är stel och har värk kan mjukyoga hjälpa dig att släppa spänningar i kroppen.

Den här yogaformen är perfekt om du är nybörjare eller tycker att yoga ser svårt och krångligt ut.

Guidas av: Amanda Björkeng (fysioterapeut)